2008. december 27., szombat

"Elhíznak a rokkerek.."

Engem most be akar perelni az index..

Jó későn, tök véletlenül találtam meg, és most azt kell mondanom, h ez nagyon durva. Stirlitz éppen karácsonykor fogadta meg, hogy nem fog több fikát írni, mert a fika unalmas, meg undorító is egy kicsit, de ez a szag, ez... ez valami... nagyon durva dolog, ami viszont pontosan illeszkedik a trendbe. Az internet úttörőjéből egy profithajhász zsíros, loncsos mamut lett, ahogy az OnLeányból szaros, csöcsekivan bulvár, a Tótából, meg egy nagypofájú hülye, aki napról napra megmondja: a twa™művek. Csak perkálj sokat, és ő bármit megmond bármiről, és ő a legjobb, és erről neki papírja is van! Ez a trend: a profit maximalizálása. Sörhas, pingponglabdányi szőrös köldök, és penetráns okádékszag. Mosolyogj! Csápolj, fogyassz, fizeeess! Jogod van FIZETNI! Most éppen azzal maximalizálnak, h a bloggerekkel termeltetnek maguknak tartalmat, látogatottságot, és keményen rájuk kényszerítik a saját reklámjaikat, csííííz!

Stirlitz hirtelen kezdte nagyon nem jól érezni magát ezen a helyen. Itt kezdett borzasztóan büdös lenni...

Meghülyült az Index, de elnézést kér érte


"Mi bénák voltunk, de próbáljuk helyrehozni, viszonzásul legyen Ön is jó fej. Például úgy, hogy ha a reklámjaink nem szemsértőek, hagyja őket békén" - ez elnézést?

"Különben ülhetünk együtt egy nagy, üres, fehér oldal közepén, lógó fejjel és egy tegnapelőtti Népszavával." - ez elnézést, baszki?

Te mehetsz munkát keresni barátom, mert "béna voltál", alkalmatlan a szakmára, amiből élni szerettél volna, én meg majd olvasok valami mást. Ez ilyen eccerű, kérdezd meg a Tótát. Te nézheted az üres monitor, én fogok találni néznivalót az index után is. Ez nem elnézés, ez a mikrofos arcátlansága. Ez a bkv arcátlansága. Ez a gázművek arcátlansága. Lobby, korrupció, hatalommal való visszaélés nélkül képtelen-fennmaradni-cég arcátlansága. Ha nincs index, esetleg kevesebb helyesírási hibával, elírással, slendrián írással tarkított szöveget olvasok majd... huh-huh, most tojjam össze magam? És aszondja nézzem a reklámokat... nézze a fszom... nézd te, wazze, vegyél fel embereket, akik kattintgatnak meg néznek, fizess anyukádnak, h letöltsön, meg kattintgasson, esetleg tarts mókusokat, hülye, ha már annyi ötleted nincs, h kitalálj valamit, ha az emberek nem akarnak ocsmány reklámokat nézni még itt is. Ha az emberek nem akarnak tamponreklámot a munkahelyi kajaszünetben, este a vacsihoz, satöbbi, akkor nem kéne esetleg valami más irányba mozdulni? Esetleg koppintani valamit a guglitól, ha már olyan nyomorult vagy, h saját ötlet nincsen? Nem, nem, inkább nézegesd a reklámjainkat.

Nézegesd te - hátha eszedbe jut valami értelmes... Üljön a marketingcsoport addig a képernyő előtt (ami 10 percenként átvált fehérre), míg ki nem találnak valamit.

Nehogy má' az olvasódat ültesd oda wazz! Nehogy már a kutyáidat uszítsd wazz! Fölkapta a nyúl a puskát... Nyúl puskával: rossz csúcsú.

De mi lett volna, ha ezért repül pár ember? Ha valaki vállalja a felelősséget? Ha az index igéretet tesz, h többet ilyet nem? Ááá? Ki monnyon le? Én? Esetleg a Ffox? Esetleg az egész open source társadalom? Az internet netalán?
Ugye, hogy nem is könnyű normálisnak lenni, dagadt rokker? Igazán megpróbálhattad volna...
Uj Péter is igazán megpróbálhatta volna, még ha nem is az ő sara.

Valaki megpróbálhatta volna megmenteni a társaság arcát - ha nem is az ő sara, ha nem is az ő arca...