2009. szeptember 24., csütörtök

PolStop

Na jó, Stirlitz úgy döntött, ennek ezennel véget vet: nincs több politika. Itt elvágták, itt a vége. A Stirlitzblog nem egy ócska, hétköznapi szarrágóiskola, amit az ilyen emberek bepiszkíthatnak a jelenlétükkel, és nem is fog azzá válni. Ezekkel az arcokkal a különböző büntetésvégrehajtási intézetek tablóinak kellene telelennie, nem egy Stirlitzblognak. Semmi keresnivalójuk itt. Tessenek figyelmeztetni, ha megfeledkeznék magamról, és még egyszer egy ilyen mocsok felbukkanna itt. Remélem, nem fog előfordulni..

VÉGE


"Ahol felbukkannak, ott lopás esik"

"Metró: lopás. MÁV: lopás. Posta: lopás. Autópálya: lopás. BKV: lopás. Villamos művek: lopás. Margit híd: lopás. És ez itt, a hetedik kerület: lopás."

Külügy: lopás, lopás.

"Javíthatatlanok."

..de vajon büntethetetlenek is? Ez itt a kérdés.

Az idézetek innen.

Folytatás ITT:
"Sebes Péter, Hunvald ügyvédje is értetlenségét fejezte ki, a minisztériumnak tulajdonított megnyilatkozása miatt, mert szerinte az IRM nem törvényértelmező szerv. De - hangsúlyozta Sebes - abban az esetben, ha mégis a tárca álláspontja válna elfogadottá, a kifizetett fizetések akkor sem kerülhetnek bírói zár alá, hiszen azok a jövedelmek nem bűncselekmény gyanújával keletkeztek." - nem? Az, hogy a csaló újabb csalással vesz fel fizetést, miközben sitten ül, az valakinek nem csalás? A csalás, hűtlen kezelés nem bűncselekmény? Szépen nézünk ki.. Jöhet a Jobbik, de tényleg. Stirlitz értelmezése szerint még az is börtönbe való, aki kifizette ezeket a pénzeket, tudott a csalásról, de nem tett ellene, sőt pártolta, mint ez a szimpatikus pofa itten ni:

"Gergely József, alpolgármester a hétfői ülésen, ahol a fideszesek napirendre akarták tűzni a polgármester fizetésének ügyét, pofátlanságnak minősítette a javaslatot. Gergely akkor Deutsch Tamás példájára hivatkozott, aki annak ellenére felvette képviselői fizetését, hogy egy teljes évig nem ment az önkormányzat tájára. Az alpolgármester hétfőn azt állította, hogy a tövény szerint a képvselőtestület nem jogosult a honorárium megvonására, azt csak maga Hunvald tehetné meg."

Pofátlanságnak, tetszik érteni? Pofátlanságnak nevezte, h egy csalónak nem akarnak több pénzt adni, miután rájöttek, h lop. Ez neki a pofátlanság. Tessenek megnézni jól ezt az arcot.. Aztán mehet ez is oda a bűntársa mellé - szép kis arcképcsarnok lesz itten, szimpatikusnál szimpatikusabb disznókból..

2009. szeptember 23., szerda

A hazudós Molnár..

Ahogy azt már az elején meg lehetett mondani: "Stirlitz tudta, h soha nem fogja bizonyítani, soha nem tudja bizonyítani, egyszerűen rágalmaz és uszít a primitív bunkaja." Ez ennyi. Monnyon le. De nem fog lemondani, és nem fogja szégyellni magát, bele sem pirul sem ő, sem mindig igazat mondó pártja, ami soha nem hazudott. Országgyűlési képviselő.. teccikérteni? Ez.. aki a múlthéten macskakölkökkel töltötte kedvét a csűrben.. csűr? Csűrt ez nem látott még képeskönyvben sem.. Két macskakölök belebeepusztult tettébe, emiatt börtönben lenne a helye a Csaóti Jaóska mellett, hogy megtudja, milyen az, amikor agyonbasszák. A képen látható Molnár Oszkárról van szó kéremszépen, a kisállat dugogató országgyűlési képviselőről, akinek pír sem futja el az arcát miközben uszít és hazudik. Mentessége van arcpirulás alól is. Magyarul: silány, alja ember, méltó párja a fóti idiótának, meg a többi betegnek:


"A pszichopata a többi embert tárgynak tekinti, akiket manipulálni és kihasználni kell, úgy, ahogy többségünk egy csavarhúzót vagy egy papírzsebkendőt használ. A szociopata gyakran agresszív, nem érez empátiát mások iránt (bár megjátszhatja), és nem érez szégyent vagy megbánást a visszaélései miatt. A szociopaták legnagyobb problémája, hogy nem tudják magukat különféle szerepekbe beleélni, mások helyébe képzelni. Ennek ellenére általában sikeresek, hiszen céljaikat keményen, sőt kíméletlenül megvalósítják. Egyidejűleg a szociopaták sima modorú, gyakran vonzó és spontán személyiségek, meggyőző beszélőkészséggel. Ám hamar elunják magukat, állandó szükségletük van különböző impulzusokra." [Forrás]

Hogy egy ilyen bejegyzés mennyire korrekt? Éppen annyira mint akiről szól: pontosan annyira és pontosan csak azzal a mércével.. Az Edelényieknek csak annyit lehet üzenni: nyitva a slicc, szökik a ménes..

És igen, ennek is meg van a visszahatása, mert mindennek meg kell lennie a visszahatásnak, az élet már csak ilyen. Furcsa módon ebben a cikkben mondták ki, mi lett a hatás, de persze senki nem arra figyelt, hanem valami egészen másra, a sorjára az elején, amit azért tettek oda, h karcoljon.. Ilyen primitíven olvasnak egyesek, ezt nem árt tudni, mielőtt az ember magyarul kezd szöveget fogalmazni. Angol nyelven kevésbé kell odafigyelni, vagy feltételezni, h csőbunkó fogja olvasni, magyarul ez természetes. Az igazság az, h valóban nem ártana egyfajta internet-tanfolyamot elvégeztetni az emberekkel, mielőtt kimerészkednek a hálóra, de ez ugye csak egy újabb alkalom lenne a lopásra ezeknek, meg az un. ellenfeleiknek, szal hagyjuk. Kezdetek kezdetétől fogva az ignorálás, meg a moderálás volt a két eszköz arra, h a teljesentaplókat távol tartsa az ember a dolgaitól a neten. Ma is ez a helyzet, nem kell idegeskedni, aki akarja, tisztán tarthatja digitális portáját.. Éppen ezért kell megtanulni, hogyan kell viselkedni a neten, mert az új eszközöket is azokra a "régi" etikai kódexekre fejlesztik. Nem kell pl csodálkozni, ha kidobálják az ember dolgait a Myspace-ről, hanem be kell határolni, mi is valójában az a Myspace: homokozó. Homokozóban nem rendez művészetes-meztelenkedős performance-t az ember, mert megtépik a feldühödött bioanyukák, és a nyakánál fogva hajítja ki az őr, aki aludni jár oda, és majdnem két méter, és van vagy 140kiló, és esténként vasbeton gerendákat fejel apró szilánkokra, h valamiképp boldoguljon a következő K-1 összecsapáson, mert a múltkor csúnyán elverték. Figyelmetlen volt.. A visszahatás itt olvasható:
"És a gyerekek elmentek.
Csak éppen nem haza. Otthagyták a hitvány pártot, és elmentek szépen tanulni, üzletelni, elmentek külhonba zömmel; az egyetemisták, a fiatalok, a műveltek, a nyelveket tudók elmentek mind." - Stirlitz ezt éppen így gondolta: a gyerekek elmentek, maradtak a Molnár Oszkárok, meg a többi hazudós, lopós élhetetlen, beteg nulla. A két párt azt gondolta, minek itt bármit is csinálni, a tankönyvekben meg vagyon írva, ha nincs másra szavazni, úgyis ránk fognak szavazni.. Csak ott tévedtek, h van kire szavazni, és az értelmes ember erre rá is jön magától: ott a Malév meg a Ryanair meg a többi. Rájuk is lehet szavazni, és utána nem kell egy levegőt szívni az ilyen molnároszkárokkal többé.
Nincs új a nap alatt..