2009. november 7., szombat

Novhét

November hét. November hetedike. Mi van? Hát ez van. Miről szól ez az egész? Azon túl, hogy a hülye fityisz még ezt sem fogja, egészen világosan kirajzolódott előttünk a kép, miről: az ország bukszáját, az adófizetők pénzét meg kell védeni az msz(m)p-től. Itt már nincsen mit köntörfalazni, ezek lopnak és csak lopnak és csak lopnak. Bármelyik bármit beszél: lopik. Levegőt vesz: lopik. Nácit kiált: lopik. Ott vannak mind egy rakáson, párttagkönyvvel: mind tolvaj. Nincs ezen mit magyarázni, fel kell fogni, és elhinni, mert ez a napnál világosabb helyzet, ez látszik most, mert a király meztelen: lopnak. Miden hatalmukkal vagyonukkal, minden lélegzetvételükkel egyetlen célt szolgálnak: lopni.

Most látszik, mekkora hiba volt hatalmon hagyni a gyurcsány-kormányt, a gyurcsány-garnitúrát. Soha többé nem szabad ekkora hibát elkövetni! Soha. Azonnal le kell mondatni az ilyen tolvajokat, gondoskodni kell róla, hogy azonnal le lehessen mondatni az ilyeneket, és menjenek oda, ahová valók: a sittre. Ez kötelező. Tanuljuk a demokráciát kissé..

A fityisz annak idején nyilván teljesen felkészületlen volt, azért engedte, hogy maradjanak, de a párt felelőssége egyértelmű. Durcásan kivonulgatni a parlamenti büfébe, míg a másik beszél éretlen, gyerekes marhulás, és nekik ennél többre nem tellett. Ezt is világosan kell látni: nem is akartak többet. Ez pedig bűnpártolás.

Ami azt illeti, a fidesz megnyilvánulásai éretlen marhulásoknál soha nem voltak többek, mikolákból meg molnár (faszfej) oszkárokból, meg abból a fóti-román idiótából, meg az óbudai baromarcból áll össze az egész. Az ilyen egész természetesen nem képes többre, csak falazni tud a tolvajnak: húsz év alatt négy év "kormányzás".

Akárhány Nobel-díjas magyar van, ami számít az az, h az előbb sorolt kártevőkből jóval több létezik és egyik sem éri el egy Ember szintjét. Ez van, amikor egy százhatvan centis berlusconi-klónnál nem lehet magasabb senki.. Ámokfutó idiótákra épül az a párt is, éppen olyan töketlen semmi, mint a lopósok pártja.

Innentől meg már csak a széljobb van, de őket hagyjuk, mert az mindennek a legalja. Ami azt illeti, nem aljabb, mint az előbbi kettő. Semmivel nem rosszabb - sőt mivel buták, mint a főd nem is annyira rosszak, mint a másik kettő. Persze szavazni egyikre sem szabad.

Baloldal nincs. A lopósok egyszerűen bedarálták a baloldalt lókolbásznak.

Ha jobban belegondolunk, ez azt jelenti, h egy csimpánznál nem fejlettebb organizmus vezeti az országot: ennek adózik életével, munkájával mindenki, aki ott él. Józan ember ennyiből megérti, hogy csak egyetlen szavazat van: egy repülőjegy. Csak oda.. Bárhova. Olyan gyorsan kell pucolni abból az országból, amilyen gyorsan csak képes az ember, mert minden ott töltött perc az ő saját életéből pereg le hiába, és visszahozhatatlanul. Gondolkodó, felelős ember így hajtja végre a kormányváltást, meg a teljes politikai "elit" leváltását, és azt is, hogy többé ne lopják a pénzét, idejét, életét. Ez van, kedves barátaim, ez a szitu. 2009-et írunk még egy pár hónapig, és most ez a helyzet: aki marad, saját felelősségére marad. Nem kell a politikusokat szidni, sajnos demokráciában meg nem demokráciában is minden közösségnek olyan irányító rendszere alakul ki, amilyen maga a közösség (nem demokráciában azért, mert a közösség eltűri az önkényt - az is felelősség). Az "elit" tükör. Csak egészen hülye, tiport fejű, gyenge emberek köpködik a tükröt.

Lépni kell, és ez mindenkinek a maga felelőssége ma éppen úgy, mint ezer éve, meg kétezer éve.

Nehezen tudok szavakat adni a felháborodásomnak: ezt az "elit"-et mélységesen megvetem, és borzasztó kellemetlennek érezném, ha meg kéne érintenem egy ilyen embert, már az is zavar, ha beszélnem kell róla: ezért költözött az ilyesmi Index felügyelő oldalára, ám éppenséggel az történik, hogy azt meg nincsen kedvem írni.. :D Úgy látszik nem születtem szartúrónak.
Innen üzenem az összes lopós-csalós alacsonyabb rendűnek, hogy a nyálamat is többre becsülöm, így le sem köpném őket, hozzájuk képest a nyálam nemes nedű.
Ágyesz bugyesz, Stirlitz többet nem politizál.



FRISSÍTÉS:
Most látom, h az előző bejegyzés is erről szólt.. :D Ez vicces, majd meditálok ezen egy kicsit, de több ilyet már tényleg nem írok, maximum ezeket frissítgetem majd..

FRISSÍTÉSEBB:
Rohadjanak meg! ..