2013. június 22., szombat

Tatjana Vol.35

"A feleségem beteg lett. Folyamatosan idegeskedett a munkahelyi, személyes gondjai és a gyerekkel való problémái miatt. 35 éves korára nagyon lefogyott, vékony lett és rengeteget sírt. Nem volt boldog nő. Állandóan fájt a feje, a mellkasa, a hátán becsípődtek idegek. Éjjelente nem aludt, csak reggel valamennyit, és nagyon hamar elfáradt a nap végére. Kapcsolatunk a szakítás határára került. 

A szépsége egyszerűen elveszett, karikásak voltak a szemei, rejtegette az arcát és nem törődött magával. Teljesen elvesztettem a reményt és gondoltam hamarosan el fogunk válni. 

De aztán elhatároztam, hogy cselekedni fogok, mert tudtam, hogy nekem van a leggyönyörűbb asszonyom a földön, akiért a legtöbb férfi odavan és közülük én vagyok az, aki mellette fekszik, aki mellett elalszik és közben én ölelem át a vállát. Elkezdtem őt virágokkal, csókokkal, apróságokkal halmozni. Megleptem minden nap, minden percben és örültem neki, hogy ő van. Sok ajándékot adtam neki, ő érte éltem. Beszéltem róla a nyilvánosság előtt, minden téma róla szólt, és dicsértem őt mindenhol, ő előtte, a baráti körében, bárhol, ahol csak voltam.. 

Nem fogjátok elhinni, de teljesen kivirágzott. Gyönyörűbb lett, mint valaha, visszaszerezte a súlyát, már nem volt folyton ideges és jobban szeretett mint bármikor korábban. Sosem gondoltam volna, hogy ő még jobban tud engem szeretni.. És rájöttem egy dologra: a nő visszatükrözi a pasiját!"

Szegény, szerencsétlen, ostoba jenki. - gondolta Stirlitz. A pasi visszatükrözi a nőjét. Így lesz egy tökös pasiból neurotikus, hülye picsa, és az ezotéria-magazinok meg ezernyi ócska reklámanyag hőse.. Ahhoz ugyanis, hogy valaki rájöjjön, pénzzel és seggnyalással bármit el lehet érni, igazán nem kell ennyi évet leélni..

*