2009. augusztus 6., csütörtök

Cigányokra támadtak Verőcén.. Nem.

Kedves index/mti!
(mert ennek a cikknek persze megint nincs gazdája..)

A fenti címmel sikerült megjelentetni egy újabb.. khm.. cikket, amiből aztán a következők derülnek ki: "egy helybéli lakos kérésére sietett a helyszínre, ahol az út közepén egy mintegy 15 tagú, karókkal felfegyverkezett csoport verekedett nyolc, a szigeti fesztiválra igyekvő fiatallal". Ez a tény, amit tudunk. Legyenek már oly kedvesek és magyarázzák el, hogyan lesz ebből "Cigányokra támadtak Verőcén", mi? Hogyan?

"... közbelépése eredményeként a szigetlakók elszaladtak, ám egyiküket, aki a földön feküdt, három helybéli csákánynyelekkel tovább ütlegelte" - eltörtek a karók, vagy mi? Alakot váltottak? Átlényegültek? És akkor most cigánybál van a szigeten? Mert hogy "cigányokra támadtak" ugye, ez a cím. Mit lehet erre mondani? Hülye, gyötrelmes fos, ismét.. És mivel szándékosság nyilvánvaló: ordas hülye.

"... a viszályt a politikusok gerjesztik" - meg az index/mti, aki ezt a szemetet leírta, publikálta, kitette a címlapra, mellékelte a következő "kapcsolódó" cikkeket: * Harmadszor használták ugyanazt a sörétes puskát, * Lövöldözés Kislétán: egy halott, egy sérült, * Berúgták az ajtót és lőttek, * Sólyom Bajnaitól kér tájékoztatást Kisléta ügyében, * FBI-ügynökök jártak Budapesten, * Két-három embert keresnek, Tatárszentgyörgy miatt, * Erős rendőri jelenléttel zajlott a nagycsécsi virrasztás, * Újabb tűzeset Tatárszentgyörgyön, * Agyonlőtték apát és fiát Tatárszentgyörgyön, * Bosszúhadjárattól tartanak Tatárszentgyörgyön..

..az ilyen tudja mit csinál, sőt talán éppenséggel pártpénzen (adómentesen) teszi, hiszen a pénznek nincs szaga. Pénz meg van, hiszen húsz év alatt loptak eleget, meg loptak előtte is majd' 60 évig. De, h kinek a megrendelésére született ez a cikk, azt valójában nem tudjuk, csak sejthetjük abból, kinek áll az ilyen jellegű uszítás érdekében: akik soha nem mondanak le, azoknak. Akiknek semekkora hiba nem elég ok a lemondásra, a felelősség vállalásra, azoknak. Az is lehet, ez az okoskodás csupán annyira igaz, mint a cikk címe, és a cikk valójában nem is az msz(m)p adómentesen fizetett hirdetése. Azt, h gerjesztik, azt viszont megtudtuk. Mit lehet erre mondani? A tehetségtelenség, pitiánerség és emberi silányság még mindig etalon az indexnél, ami nem is titkolt tudatossággal mossa össze az újságírást a hazudozással.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése