2009. szeptember 24., csütörtök

"Ahol felbukkannak, ott lopás esik"

"Metró: lopás. MÁV: lopás. Posta: lopás. Autópálya: lopás. BKV: lopás. Villamos művek: lopás. Margit híd: lopás. És ez itt, a hetedik kerület: lopás."

Külügy: lopás, lopás.

"Javíthatatlanok."

..de vajon büntethetetlenek is? Ez itt a kérdés.

Az idézetek innen.

Folytatás ITT:
"Sebes Péter, Hunvald ügyvédje is értetlenségét fejezte ki, a minisztériumnak tulajdonított megnyilatkozása miatt, mert szerinte az IRM nem törvényértelmező szerv. De - hangsúlyozta Sebes - abban az esetben, ha mégis a tárca álláspontja válna elfogadottá, a kifizetett fizetések akkor sem kerülhetnek bírói zár alá, hiszen azok a jövedelmek nem bűncselekmény gyanújával keletkeztek." - nem? Az, hogy a csaló újabb csalással vesz fel fizetést, miközben sitten ül, az valakinek nem csalás? A csalás, hűtlen kezelés nem bűncselekmény? Szépen nézünk ki.. Jöhet a Jobbik, de tényleg. Stirlitz értelmezése szerint még az is börtönbe való, aki kifizette ezeket a pénzeket, tudott a csalásról, de nem tett ellene, sőt pártolta, mint ez a szimpatikus pofa itten ni:

"Gergely József, alpolgármester a hétfői ülésen, ahol a fideszesek napirendre akarták tűzni a polgármester fizetésének ügyét, pofátlanságnak minősítette a javaslatot. Gergely akkor Deutsch Tamás példájára hivatkozott, aki annak ellenére felvette képviselői fizetését, hogy egy teljes évig nem ment az önkormányzat tájára. Az alpolgármester hétfőn azt állította, hogy a tövény szerint a képvselőtestület nem jogosult a honorárium megvonására, azt csak maga Hunvald tehetné meg."

Pofátlanságnak, tetszik érteni? Pofátlanságnak nevezte, h egy csalónak nem akarnak több pénzt adni, miután rájöttek, h lop. Ez neki a pofátlanság. Tessenek megnézni jól ezt az arcot.. Aztán mehet ez is oda a bűntársa mellé - szép kis arcképcsarnok lesz itten, szimpatikusnál szimpatikusabb disznókból..

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése