2009. szeptember 11., péntek

Született náci-e a magyar?

Gondolkozzunk el ezen egy kicsit, ha már ilyeneket kell hallania az embernek, h pl. étel csak a paprikás (hígítva gulyás, tűzön feledve pörkölt), aki nem eszi, az zsidó. Ha tejfölöz, tót. Tegye fel a kezét, akinek nem ismerős.. A cigánynak mindegy, az úgyis a dögkútból zabál. A digó macskát zabál és büdös, a francia csigát zabál és büdös, a német az káposztát zabál és büdös, az angol össze-vissza zabál mindent, ezért büdös, mindenki, aki nem paprikást zabál büdös. Nos, a magyarokon kívül ilyen mennyiségben valóban senki nem zabál törtpaprikát szalonnával és törtpaprikával meg szalonnával, ez igaz. Tehát az emberiség 99,9%-a zsidó, a maradék meg cigány és büdös. Aztán van kb. négyszázezer magyar, ők vívják hősi harcukat önmaguk képviseletében.. ácsi.. - nem is így van ez.. egy pillanat.. tízmillió nevében vívják harcukat! Ja, így volt ez, tízmillió az, nem négyszázezer. Négyszázezernél cigány is több van Magyarországon, tízmillió nevében vívnak hát, ám a tízmillió túl ergya, semhogy ezt megértse, mert csupa zsidó, meg cigány, meg tót, meg büdös, meg deviáns, meg drogos, meg a magyarok istenében sem hisz, aki néha pogány, néha katolikus, de leginkább olyan, amilyennek ők mondják, akarják. Ha szigorúan vesszük, akkor öt-, hatezer normális magyar van, de jövőre lesz talán négyszázharminc ezer szavazó is akár, ezek már félig normálisok, csak lélekben ingatagok, mint az asszony.. Mondjuk ez is alatta van a cigányok számának, de az ilyenből elég két tucat százezer ellen!

"Egy esetleges hatalomátvételkor, amikor szükség lesz új rendfenntartó fegyveres erők felállítására, ugyancsak hasznos lehet a Gárda, a visszaállítandó csendőrség tagjai közülük kerülhetnének ki. Ne feledjük, hogy hatalomátvételkor a gyenge jellemek tömegei fognak látszólag átállni a mi oldalunkra, s akkor már nagyon nehéz lesz a megfelelő gondolkodású, igaz hazafiakat kiválasztani. - Forrás"

"Toroczkai László brigadéros, 200.. óta a Párt tagja. Jellemzéséből:
Igaz magyar. Jelleme szilárd, méltó őseinkhez. Szolgálati kötelességét kifogástalanul teljesíti. Munkatársaival igazságos, barátságos. Sportol. Magyarország ellenségeivel szemben könyörtelen. Nőtlen. Kompromittáló kapcsolatai nincsenek. Viseli a nemzeti jelképeket, a Gárda és saját kitüntetéseit is.."

Volt már olyan is, aki tizenötmilliót kerített hirtelen, tizenötmilliót, akinek a nevében beszélt. Kár, hogy ezek közül hétszázezernél több őt sem hatalmazta fel erre, ám ez persze nem zavarta abban, h beszéljen: sutty felkapta a koronát, és futott vele egy touchdown-t, minden magyarok, de még a magyarok istenének nevében is, esküszöm, könnybe lábadt tőle az ember szeme. Nemsokára ismét ő jön a kormányon, a megtestesült küldetés és hivatástudat nyolc év után ismét fennen lángolhat. A come back-hez kétharmadot akart, de sajnos a hazudós frkó végre megfogadta a jótanácsot, és a háttérbe vonult, kicsit teret adva leendő kétharmadosunknak is a szereplésre. Itt úszott el a kétharmad.. Csupán szót kell adni a fideszes képviselőknek, h elússzon a párt népszerűsége. Sőt Stirlitz tudta, elég szót adni bármely magyar politikusnak, h elússzon a népszerűség.

Itt van ez a csávó például: országgyűlési képviselő. Aszondja, "majd a börtönben megtudja.." Tessék? Miért nem ő tudja meg a börtönben? Honnan veszi ez a Molnár Oszkár, akiről Stirlitz mellesleg biztos forrásból, szerinte szavahihető emberektől hallotta, h kiskorú lányokkal, és fiúkkal, birkákkal, csirkékkel, stb. egyaránt szereti kedvét tölteni, h a másik kerül börtönbe a Csóti Jóska mellé, és nem ő? Két dolgot állított, mindkét dolgot úgy, "majd bizonyítom".. - Stirlitz tudta, h soha nem fogja bizonyítani, soha nem tudja bizonyítani, egyszerűen rágalmaz és uszít a primitív bunkaja. Ez a fidesz országgyűlési képviselője, meg pógármester. Mit lehet erre mondani? Az a közösség, aminek ilyenek a pógármesterei, meg ilyeneket űttet a parlamentjibe, éppen azt kapja, amit érdemel, éppen azt. Semmivel sem többet, vagy kevesebbet, de ettől ez még nem náci, csak bunkó.

Született náci-e hát a magyar? Persze, hogy nem az. Stirlitz tudta, h nem az. Az viszont igaz, h a frusztrált, gyenge ember könnyen a másik ember kirablásában, elnyomásában, a gyengébb megalázásában keresi a megváltást, tudja ezt minden katona, börtönőr, és volt rab, de tudja az is akit vert az apja, vagy az anyja. Az is igaz, az elvadut söpredék jellemzően hangosabb, mint a frusztrációktól kevésbé hajtott, önmagában egyensúlyban lévő ember. Igaz, h Magyarország sorsa hányatott, h Magyarországon az un. elit mindig is a többi magyar zsírján élt és abból dáridózott, és szarba se vette a másik magyart, parasztot, munkást, cselédet, mert Magyarország kőolaja az emberi izzadság, ez mind egy szóig igaz. Igaz az is, h a kétkezi munkának felénk hagyományosan csak a kétkezi emberek között volt böcsülete. Márai idejében még mérnöknek sem ment úriember, mert annak is kenyőzsír meg gyár szaga vótt, ügyvéd maximum, vagy pap, ha már szégyenére nem örökölt valaki annyit, h megéljen belőle.. Ez is mind igaz. Ettől azonban még nem született nácik a magyarok, csak csupán az időben kicsit hátrébb járnak, mint a világ legfejlettebb része - úgy ötven-hetven évvel.

Ezek viszont nácik:
"A jövő egyébként is az összetartó, képzett közösségeké, hiszen a most ismert civilizáció, s maga a sötét világrend is az összeomlás szélén áll. Rajtunk múlik, hogy túléljük-e majd ezt az összeomlást." - Ugyanis éppen azt az idegen propagandát szajkózzák, amit a nemzetiszocializmus, a csürhe "szocializmusa" talált fel még a múlt században, és amihez volt már "szerencséje" az európai embernek. Amit hirdetnek, ahogyan hirdetik, ahogy öltöznek, ahogy beszélnek, az mind magyartalan, behozott szektás cucc, egy idegen, eltanult eszmerendszer sablonjai, ami egyszerre ébred minden gettósodó területén a világnak. Igen, léteznek kínai bőrfejűek, Szlovákiában már a kormányban is bent vannak, Lengyelországban is ott sündörögnek a hatalom körül és most a válságból még több erőt kapnak, aztán lassan nálunk is ismét bejutnak a parlamentbe - úgy hiányoztak már.. A nyomor soha nem vezet demokratikus átalakításokhoz, tolvajok közt nem számít a formaruha, az ember pedig a végtelenségig képes nézni más emberek szenvedéseit.

"Morvai Krisztina 200.. óta tagja a Pártnak. Jellemzéséből:
Igaz magyar. Jelleme szilárd, méltó őseinkhez. Munkatársaival igazságos, barátságos. Sportol. Magyarország ellenségeivel szemben könyörtelen. Férjezett. Kompromittáló kapcsolatai nincsenek. Viseli a nemzeti jelképeket, és a Gárda kitüntetéseit.."

Tehát nem lenne jogos azt állítani, hogy a magyar ember született náci, fasiszta vagy fajgyűlölő lenne. Stirlitz egy ismerőse, aki 25 évet élt Budapesten, vagy inkább mondjuk azt, Magyarországon, úgy fogalmazott: "a magyaroknak nem kell vasfüggöny, a magyarokban benne van a vasfüggöny" - talán éppen ez volt az egyik titka a fennmaradásnak, mert a törtpaprikás szalonna törtpaprikával és szalonnával csak Amerika felfedezése után válhatott megtartó erővé, lévén korábban nem tudtunk a törtpaprika létezéséről. Persze ez a legtöbb ma élő kultúrára többé-kevésbé igaz - mármint a beépített vasfüggöny, a törtpaprika nemzet alkotó és megtartó szerepe nem -, és Stirlitz ismerőse sem élt volna annyit Magyarországon, ha nem szerette volna: igazi költöző ember volt, ott telepedett meg, ahol jól érezte magát.

A nemzetiszocializmusról tehát éppen azt lehet elmondani, mint a bűnözés esetében is: a rossz anyagi lét, alacsony műveltséghez, magasabb bűnözési rátához, gyűlölködéshez, idegengyűlölethez vezet - minden esetben. A magyarság pedig jellemzően rosszabbul él, mint az átlag Nyugat-Európai, vagy Észak-Amerikai un. civilizált ember. A szegényebb, de már némileg "civilizált" területeken éppen úgy megjelenik a gyűlölet radikálszocialista formája, mint Magyarországon, tehát hiba lenne azt állítani, hogy a magyarok született fasiszták lennének. A körülmények teszik őket azzá, nevezhetnénk megélhetési nácinak is őket. A rendszerváltás óta nem csak az átlagműveltség, de egyes rétegek életszínvonala is nagyot esett, a magyarokat teljesen védtelenül érte a nyugati kultúra marketingje, valamint az olyan kellemetlen dolgok, mint a tartós munkanélküliség, vagy egy szarfaszú senki főnök hatalmaskodása a munkahelyen. Azt képzeltük, ezt el lehet kerülni, ez deviancia a rendszerben, amit nem kötelező átvenni. Ma már kezdjük sejteni, hogy vele jár.

"Vona Gábor nemzetmentő, 199.. óta a Párt tagja. Jellemzéséből:
Igaz magyar. Jelleme szilárd, méltó őseinkhez. Szolgálati kötelességét kifogástalanul teljesíti. Munkatársaival igazságos, barátságos. Sportol. Magyarország ellenségeivel szemben könyörtelen. Nőtlen. Kompromittáló kapcsolatai nincsenek. Viseli a nemzeti jelképeket, a Gárda és saját kitüntetéseit.."

Igen, joggal várja a kedves olvasó, ilyenkor szokás megjegyezni, h "tisztelet a kivételnek", és ez a kivétel nagyjából hatvan százalékra tehető a magyarság körében. Nemszavazataikkal ők is szavaznak, ám a törvények tradicionálisan úgy vannak mifelénk belőve, hogy nem hatvan, de hetven százalék véleményét se vegye figyelembe az önmagát elitnek nevező és képzelő kevés, aki a parlamentben ücsörög, és büszkén lopja, amit ér, mert a lopott holminak nincsen kenyőzsír szaga.

Összességében tehát Stirlitz azt mondta, nem örökletes nácik a magyarok, a nemzetiszocializmus betegség, ami nem örökletes, de fertőző. Sok szellőztetéssel, kézmosással, egészséges, vitamindús táplálkozással meg lehet előzni a fertőzést, ha viszont elkapta valaki, azt el kell különíteni, és megvárni, míg a láz megteszi a magáét. Hogy Magyarország mennyire fertőzött, az majd kiderül. Mostanában úgy tűnik, eléggé, de szurkoljunk neki, h kiheveri, elég erős és, képes felvenni a harcot a betegséggel. A XXI. sz. társadalmaiban általánosan jelen van ez a fertőzés éppen úgy, ahogy a herpesz is jelen van mindenkiben, aki egyszer megkapta, egyszerűen csak nem tud aktivizálódni míg elég erős a szervezet. Jellemzően a herpesz vírus is akkor aktivizálódik, amikor súlyos lázon, betegségen esik át az ember. Na ilyenek a nácik is..

*

"Véget ért a második világháború -
én meg ott álltam fényes délben, a
Times Squere kellős közepén, mellemen
a Bíbor Szív érdeméremmel."

ELIOT ROSEWATER
a Rosewater Alapítvnány elnöke

...

"Eliot semmi mást nem vásárolt neki, csak egy olcsó gramofont meg egy német nyelvleckés lemezsorozatot. Ewald nagyon szeretett volna megtanulni németül, de mindig túl izgatott és túl dühös volt ehhez.
Eliot Ewald nevére sem emlékezett, és már-már elment mellette anélkül, hogy meglátta volna. Ewald baljós kis leprabódéját könnyű volt nem észrevenni egy nagy civilizáció romjai közt.
- Heil Hitler - károgta Ewald.
Eliot megállt, jóindulatúan odanézett, ahonnan az üdvözlés elhangzott. Ewald bódéját az Amerikai Figyelő példányainak függönye vette körül. A függöny mintha pöttyös lett volna. A pöttyök Randy Heraldnak, a címlapon látható lánynak a köldökéből formálódtak, a lány egyre csak azt a férfit kereste, aki megajándékozná egy bébivel, egy jövendő zsenivel.
- Heil Hitler - mondta megint Ewald. A függönyt nem húzta szét.
- Magának is, uram - mondta Eliot mosolyogva. - A viszontlátásra. "

Kurt Vonnegut - Áldja meg az Isten, Mr. Rosewater

7 megjegyzés:

  1. érdekes.majd gondolkodom az írásodon . szerintem foglak még olvasni.szia!

    VálaszTörlés
  2. Szia! örülök.. ;) gondolkodni jó..

    VálaszTörlés
  3. ha más kiraktad dudenbuch linkjét, kicsit olvashatnád is az írásait. pont azt csinálod, amit ő sika-mikának nevez: összemosod a nácit a fasisztával, a jobbikot a fidesszel, és máris ott vagy, hogy óóóbáán az cigányhitlernácifasisztakishorty, plusz még az is az aki rá szavaz. könnyű ott lappföldön ugrálni, ahol a munkanélküli segély is több, mint itt egy jobb fizetés...
    mellesleg szépen aládolgozol a Pártpropagandának (így, nagybötűvel), jobb is az, ha az emberek a náciveszélyről beszélnek, nem pedig arról, hogy kilopják a szemünket is a politikusnak látszó bűnözők. netán te is bérblogger lennél? (lásd magyar-magyar szótár)

    VálaszTörlés
  4. Egy, mivel én tartom picit rendben, vagyis netkompatibilisen m-m szótár oldalát ezért talán 1értelmű, h mindet elolvasok, amit ír. Kettő: csak azért csinálom, mert sztem jókat ír és ezt erősen becsülöm - pént leszarom, mert megtehetem. Három nem értük egyet, de mégis megéri -nekem. Itt a lappok között, bár a lappok még ezer kilométerre vannak innen (meg a fókák is, csak az időjárás szimpla szar) semmit nem becslünk többre, mint az ember szabadságát. Minden grafikával foglalkozó ember tudja, h a szabadság akkor ér véget, midőn a nyomdásszal egyezkedsz, h miképp is lesz ebből kinyomható anyag. Az szolgaság. De vagy szolga vagy, vagy elkészül az anyag.

    Bűnöző cigány nincsen.

    Van cigány, aki odajön és fenyeget, h hozza a családját is, de ugye erre azt lehet normális helyen mondani, gyertek, mikor jöttök?, mert nem kell a zsernyákoknak akkor kétszer jönni, visznek, aszt maradtok rabosítva. Ez ennyi. Ezt nevezzük civilizációnak, h nem személyesen kell megbaltázni őket, meg felgyújtogatni a putrikat, mert ott bennégnek gyerekek is, akiknek normálisan nem ez lenne a sorsa, hanem lehetne belőlük rendes ember is. Sokan vannak, akik nem tudnak rendes emberek lenni.

    Ha kicsit használni szeretnéd az agyad, akkor gondolkozz el azon, h a sörétessel kiirtott emberek vajon bűnözők voltak, vagy egyszerű, hétköznapi emberek, és közte mondjuk egy négy éves is. Ha ezen elfilóztál, akkor kb azt is sejted, mi lenne sztem a méltó büntetés: csávó kettévágva karddal, hogy pár pillanatig még tarthassa a beleit. Nem azért, mert cigányt ölt, hanem a gyerekért.

    Nagyos sokan, de őket sem bántjuk, mert volt ez a Jézus faszi, aki azt mondta, h nem szab. Ezért nem. És a köcsögbuzik éppen erre játszottak, h úgy is megkegyelmeznek nekik... Hát Drezda azt mutatta, h míg meg nem adják magukat, addig nincs kegyelem. Mondjuk ehhez le kellett rohanni Európa pár nemzetét.

    Van két unokaöcsém, akik németek. Nem nácik. Nagypapa wermacht tiszt volt, de a két unokaöcsi tud különbséget tenni. Hollandia, Belgium, Skandinávia lerohanása miatt a németeket majdnem kiirtották. És joggal. Elég közel volt.. Ennek napjainkban az amerikai katonák temetői az emlékei. Zarándokolj el oda, és gondolkozz azon, miért halt meg ez az ohio-i paraszt éppen itt. Lehet szájkaratéjozni, meg lehet lila tangában felvonulni, de soha ne feledd,ha igazán felbaszod az ember agyát, oda fog vágni. Magyar huszár sokfelé él a világban. Jellemzője a kibaszott akcentus, meg az, h szabadságharcos. Szabadság. Az, ami csupán egyeseknek jár, az nem szabadság.

    Nem akarlak oktatni, mert azt a tanítóidnak kellett volna megtennie, néhány alapdologra figyelmeztetlek csupán. Negyven éves vagyok, férfi, még tíz évig nem kell eltűrnöm, h beszóljanak - érted? Nem kell tűrnöm. Nem is tűröm. Ezért élek itt, vertem ide a sátramat, mert nem tűröm, h leugassanak - az érveknek hiszek, ugatásnak nem. Érvelj, folytathatjuk. Ugass, lekussoltatlak, ha meguntam, ez ilyen eccerű.. Nem azért Stirlitz mert olyan békés természetű lennék.. - érted.

    VálaszTörlés
  5. Ja és legközelebb legalább arra vedd a fáradságot, h kitalálsz magadnak egy nevet.. mert a névtelen, az ugye a neve nincs, az meg magyarul senkit jelent.. (nem tehetek róla, ilyen konzerv az anyanyelvem, még a lófasznak is van neve..)

    VálaszTörlés
  6. III/2 én nem úgy képzelem a világot, h csupán a Pártok léteznek.. ezért nem is értettem elsőre, mi a bajod.. Először vagyok én, aztán van Stirlitz, utána van kb 7,2 milliárd ember meg a dolgaik, aztán ebben a halmazban vannak a pártok - legutolsónak a magyar pártok. A pártok lopnak. Azt a helyet veszik el, ami az egyes embercsoportoké lenne normálisan. A pártok kivétel nélkül élőskönek. Ugyan azt csinálják, amit a papok tettek Isten nevében évezredeken át, ezek most a demokrácia nevében teszik. Az emberek nagy része nem a demokráciát utálja, mert azt nem is utálhatja, ha következetesen gondolkodik, hanem azokat a köcsögöket, akik a demokrácia nevében lopnak és élősködnek - és őket nevezi demokráciának. Ööö.. szerintem ez birkaság. És ezen a birkaságon nyámnyogva lesz egy tomcat-ből megmondó, meg zuschlag-ból megyei titkár, és hazudósferiből elébb kisztitkár, azután miniszterelnök. Erre találták ki, h olvass többet. Nem látom a hasznát az olvasásnak, mert a birkaságtól nem ment meg - erre a legjobb példák az egyetemek. Kurva sok olvasott birka van ott, sőt diplomás is. Mind a mai napig. Ugyanakkor , ha megkéred őket, h fordítsák magyarra, érthető, elemezhető mondatokra amit szövegelnek, akkor már a fordítás sem megy nekik, nemhogy az értelmes mondat összeállítása.

    Látod én magyarul írok, idézheted, amivel nem értesz egyet és beszélhetünk róla. Csak valahogy kurvára elfelejtettél idézni, ítélkezni meg nem. Tudod ez mit jelent? Súlytalan a szöveged, azt jelenti. Un. lepkefing. Szájkarate.

    VálaszTörlés
  7. szia Aluk nem kellene ilyen dühösnek lenned,mert a kutyád érzékeny állat,és beteg lesz a te feszültségedtől. valaki nem úgy látja a dolgokat,ahogy te,vagy más várt,vagy csak simán összehasonlított és szerinte alulmaradtál.na,és? nem ezek a fontos dolgok.azokat írod !és pl.nekem jó olvasni őket. a politikát pedig nem tudod kiűzni az életedből,legfeljebb csak innen a blogodról.az előbb olvastam,hogy nem akarsz többet politikáról írni,ez nem esett jól.most engem is ki fogsz osztani,hogy jól is essen valami? egy ismerősömre emlékeztetsz,aki mindenkitől annyit vár el,mint saját magától,de mások azt nem tudják teljesíteni,és folyton dühöng...nem érti meg,hogy nem lehetnek egyformák az emberek se szellemileg se sehogyan...egyébként,tényleg nem lehetnek egyformák?én nem akarnám,hogy egyformák legyenek az emberek.a rosszban,nem!!nem is tudom miért írtam ezt most le neked.hülye vagyok.viszont az olvasott birkák ügyben szintén egyetértek veled.szerintem az a névtelen nem akart szívatni téged.és miért ne lehetne senki?szerintem kurva jó neve van.minden belegondolható a semmibe...a kutyád egy elképzelt kutya,ugye?

    VálaszTörlés